Καλώς ήρθατε στο blog του 24310.gr

Κατεβάστε την εφαρμογή του Εμπορικού Οδηγού ¨η αγορά μας¨

Όλοι οι επαγγελματίες του Νομού Τρικάλων στην οθόνη του κινητού σας! Κατεβάστε τώρα τη ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή ¨η αγορά μας¨. Περιηγηθείτε με έυκολο τρόπο και αναζητήστε εύκολα και γρήγορα τον επαγγελματία που σας ενδιαφέρει.

Διαθέσιμη σε andoid και σε iOS i agora mas android i agora mas ios

Ο θεμέλιος λίθος στις ανθρώπινες σχέσεις είναι η εμπιστοσύνη, είτε πρόκειται για διαπροσωπικές σχέσεις, τις σχέσεις ανάμεσα σε ένα ζευγάρι, είτε πρόκειται για τους partners σε μία εταιρεία. Το ίδιο ισχύει και στην οικονομία αλλά και την εξωτερική πολιτική και τις σχέσεις ανάμεσα σε κράτη και οργανισμούς, τις σχέσεις ανάμεσα σε ομάδες κάθε είδους.

Οικογένεια

Η εμπιστοσύνη μεταξύ των συζύγων είναι η σημαντικότερη βάση για το στήσιμο μίας οικογένειας. Η εμπιστοσύνη ότι και οι δύο μοχθούν και αγωνίζονται για τον ίδιο σκοπό, η εμπιστοσύνη ότι δεν θα εγκαταλείψουν το καράβι στην πρώτη αναποδιά. Η εμπιστοσύνη στην υποστήριξη των γονιών στα πρώτα τους βήματα είναι αυτή που ωθεί τα παιδιά να ανακαλύψουν τον κόσμο. Η σιγουριά ότι κάποιος τους προσέχει και είναι εκεί γι'αυτά όταν θα δοκιμάσουν τα όρια.

Εταιρείες

Οι εταιρείες που ξεχωρίζουν και προοδεύουν έχουν στον πυρήνα τους ανθρώπους (soulmates) που θυσιάζουν το άμεσο προσωπικό συμφέρον για το καλό της ομάδας, για το καλό του εγχειρήματος. Η εμπιστοσύνη χτίζεται και δοκιμάζεται στις δύσκολες στιγμές και δένει τις ομάδες. Η εμπιστοσύνη ότι αν κάποιος από τους partner βυθιστεί από τις δυσκολίες θα βρει ένα χέρι να τον τραβήξει πάλι στην επιφάνεια.

Οικονομία

Φανταστείτε μία οικονομία χωρίς εμπιστοσύνη. Φανταστείτε οι τράπεζες να μην μπορούν να διασφαλίσουν την πληρωμή των τόκων, το κράτος την πληρωμή των ομολόγων και τον συντάξεων. Εκεί οδηγούμαστε σε κατάρρευση. Αναρωτηθείτε αν οι διαχειριστές κεφαλαίων ενός συνταξιοδοτικού ταμείου της Β. Ευρώπης θα επέλεγαν την Ελλάδα της κρίσης για να επενδύσουν τα χρήματα τους. Ζήσαμε αντίστοιχες στιγμές κατά την περίοδο της κρίσης και είναι εικόνες γνώριμες σε όλους μας.

Κράτη

Η εμπιστοσύνη στην τήρηση των συμφωνιών κινεί την παγκόσμια διπλωματία και τις σχέσεις των κρατών. Δεν θα γίνει αναφορά στην δύναμη της διαμόρφωσης των ισορροπιών, το δίκαιο του ισχυρού, αλλά στην δύναμη των συνθηκών. Ζούμε στις μέρες μας μία περίοδο αναδίπλωσης παγκόσμιων δυνάμεων. Συμμαχίες στήνονται και αναιρούνται με tweets. Κινούμαστε σε αχορτογράφητα ύδατα με το κουρέλιασμα συνθηκών και συμφωνιών. Πρόκειται ουσιαστικά για μία περίοδο αμφισβήτησης της εμπιστοσύνης στην δύναμη της ηγεμονίας των μεταπολεμικών νικητών του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και ειδικότερα του μεγάλου νικητή του Ψυχρού Πολέμου.

Ομάδες

Κάθε είδους ομάδες από ένα αθλητικό σωματείο, μέχρι μία ομάδα πεζοναυτών, μία ομάδα αεροπορικών επιδείξεων ή μία ομάδα ακροβατών στηρίζονται στην εμπιστοσύνη. Το δέσιμο, η αγωνία του αποτελέσματος, η ανάγκη της επιβίωσης, ο τελικός σκοπός δένει και ενισχύει τις ομάδες.

Η εμπιστοσύνη έχει μερικά κοινά χαρακτηριστικά. Κατακτιέται με διάρκεια, χτίζεται στης δυσκολίες και στην τριβή των ανθρώπων και των ομάδων. Θέλει υπομονή και φροντίδα, συνεχή ενασχόληση και επιβεβαίωση.

Ζητείται εμπιστοσύνη...

Το διαβάσαμε εδώ!

Κατηγορίες

Περισσότερες από 500 κατηγορίες επαγγελμάτων.

Επαγγελματίες

Πάνω από 7.000 επαγγελματίες καταχωρημένοι.

Τοποθεσίες

Σε περισσότερες από 120 περιοχές του Ν. Τρικάλων και άλλων περιοχών.

Χρήσιμα

Χρήσιμες πληροφορίες και σύνδεσμοι για ότι χρειαστείτε.

Προσεχείς Εκδηλώσεις

01
Νοε2019

Ομαδική Έκθεση - Διαδρομή - Τέσσερις Προτάσεις

1/11 - 23/11/2019 Την παρουσίαση της δουλειάς τεσσάρων εικαστικών καλλιτεχνών με διαφορετικές αφετηρίες και διαδρομές παρουσιάζει η γκαλερί Αλμα στα Τρίκαλα από την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου μέχρι και το Σάββατο 23...

«
»

Προσφορές & Εκπτώσεις στην πόλη μας!

Επωφεληθείτε των προσφορών & στηρίξτε τις τοπικές αγορές & τα τοπικά προϊόντα του Νομού μας…

περισσότερα

Βρείτε μας

Follow on:

    

Επικοινωνία

Για οτιδήποτε χρειαστείτε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:
  info (@) 24310.gr
  24310 33733
  24310 33338
  ΔΕΛΤΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ / Τ.Κ. 42 100 / ΤΡΙΚΑΛΑ