Καλώς ήρθατε στο blog του 24310.gr

business debts

Αξιοποιήστε την ευκαιρία του εξωδικαστικού συμβιβασμού ρύθμισης των οφειλών σας! Από τις 3 Αυγούστου βρίσκεται σε λειτουργία η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για ένταξη στον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών, ανοίγοντας πλέον το δρόμο για χιλιάδες επιχειρήσεις που δικαιούνται και επιθυμούν να ενταχθούν στον μηχανισμό ώστε να ρυθμίσουν τις οφειλές τους με ευνοϊκότερους όρους.

Μέσω του εξωδικαστικού συμβιβασμού οι επιχειρήσεις μπορούν να μειώσουν τις οφειλές τους και να γυρίσουν σελίδα στην αναπτυξιακή τους μελλοντική πορεία.

Αξιοποιώντας τη δυνατότητα ρύθμισης του συνόλου των οφειλών τους οι επιλέξιμες επιχειρήσεις μέσα από το εξωδικαστικό μηχανισμό μπορούν να διαμορφώσουν ένα νέο περιβάλλον συνεργασίας με τους πιστωτές τους. Το νέο αυτό πλαίσιο συνεργασίας ευνοεί τις επιχειρήσεις για να γίνουν άμεσα βιώσιμες και να περάσουν γρήγορα σε φάση ανάπτυξης στο εγγύς μέλλον.

Με αυτό τον τρόπο η εξωδικαστική ρύθμιση οφειλών γίνεται ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια των επιχειρήσεων για την απαλλαγή των βαρών του παρελθόντος και την αξιοποίηση των ευκαιριών ανάπτυξης.

Ρύθμιση χρεών μακριά από την ψυχοφθόρα και χρονοβόρα δικαστική οδό επίλυσης διαφορών

Μέσα από το νέο αυτό θεσμικό πλαίσιο δίνεται η δυνατότητα στις επιχειρήσεις για εξωδικαστική ρύθμιση των συνολικών οφειλών χωρίς να χρειάζεται να ακολουθήσουν την χρονοβόρα και ψυχοφθόρα δικαστική οδό. Προβλέπεται δηλαδή μια ολοκληρωμένη και τυποποιημένη διαδικασία διαπραγμάτευσης μεταξύ οφειλέτη και πιστωτών μακριά από τις αίθουσες των δικαστηρίων και με συντονισμό από εξειδικευμένο διαμεσολαβητή.

Παράγοντες επιτυχίας για μια ολοκληρωμένη αίτηση και τελική συμφωνία ρύθμισης οφειλών

Πέραν των τυπικών στοιχείων και των απαιτούμενων δικαιολογητικών της αίτησης η επιχείρηση πρέπει να καταθέσει ως επισυναπτόμενο αρχείο το επιχειρηματικό της πλάνο (μελέτη βιωσιμότητας) με βάση το οποίο θα αποδεικνύει τη δυνατότητά της να αποπληρώνει στο μέλλον τις ρυθμισμένες οφειλές της (πρόταση αναδιάρθρωσης χρέους προς τους πιστωτές της).

Απαραίτητη προϋπόθεση για μια επιτυχημένη διαπραγμάτευση είναι η πλήρης ανάλυση και τεκμηρίωση της μελλοντικής βιωσιμότητας της αιτούσας επιχείρησης. Με αυτόν τον τρόπο θα αποδεικνύει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις ρυθμισμένες οφειλές της στο μέλλον, κάτι που σε τελική ανάλυση θα είναι προς όφελος και των πιστωτών της, καθώς σε αντίθετη περίπτωση λόγω της κατάστασης που έχει περιέλθει ενδεχομένως να οδηγηθεί σε παύση λειτουργίας με πολλαπλάσιο κόστος για όλα τα μέρη.

Για το σκοπό αυτό οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να διεκδικήσουν με αξιώσεις τη ρύθμιση (κούρεμα) των οφειλών τους από τους πιστωτές τους θα πρέπει να εκπονήσουν με ολοκληρωμένο, επιστημονικό, μεθοδικό και ρεαλιστικό τρόπο την μελέτη βιωσιμότητάς τους για την μελλοντική τους πορεία, λαμβάνοντας υπόψη όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς παράγοντες που την επηρεάζουν καθώς και την σχέση τους με τους πιστωτές τους.

Στόχος είναι η ειλικρινής και πλήρης αποτύπωση όλων των οφειλών της αιτούσας επιχείρησης, της τρέχουσας οικονομικής της κατάστασης καθώς και των προοπτικών βιωσιμότητάς της ώστε να μπορέσει να οδηγηθεί σε συμφωνία με τους πιστωτές της για ευνοϊκότερη ρύθμιση των οφειλών και βελτίωση της μελλοντικής της πορείας.

Συμβουλευτική υποστήριξη σε όλα τα βήματα του εξωδικαστικού συμβιβασμού από την HFT Consultants

Αξιοποιώντας την πολυετή μας εμπειρία στην χρηματοοικονομική συμβουλευτική η HFT Consultants παρέχει στους πελάτες της ένα ολοκληρωμένο σύνολο συμβουλευτικών υπηρεσιών καλύπτοντας από το αρχικό στάδιο της διαδικασίας (έλεγχος προϋποθέσεων ένταξης επιχείρησης) μέχρι το τελικό στάδιο (συμφωνία – σύμβαση αναδιάρθρωσης οφειλών) του εξωδικαστικού συμβιβασμού οφειλών επιχειρήσεων.

Παράλληλα, διαθέτοντας υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία με μεγάλη εμπειρία στην χρηματοοικονομική ανάλυση και τον αναπτυξιακό σχεδιασμό των επιχειρήσεων μπορούμε να σας παρέχουμε την βέλτιστη χρηματοοικονομικά και άρτια τεχνικά εκπόνηση μελέτης βιωσιμότητας που απαιτεί η διαδικασία της ρύθμισης οφειλών.

Για δωρεάν έλεγχο επιλεξιμότητας της επιχείρησής σας για υποβολή αίτησης στον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών πατήστε εδώ.

Κατηγορίες

Περισσότερες από 500 κατηγορίες επαγγελμάτων.

Επαγγελματίες

Πάνω από 7.000 επαγγελματίες καταχωρημένοι.

Τοποθεσίες

Σε περισσότερες από 120 περιοχές του Ν. Τρικάλων και άλλων περιοχών.

Χρήσιμα

Χρήσιμες πληροφορίες και σύνδεσμοι για ότι χρειαστείτε.

Προσεχείς Εκδηλώσεις

24
Φεβ2018

Ενδυναμώνοντας το εσωτερικό κίνητρο του παιδιού

24/02/2018 «Ενδυναμώνοντας το εσωτερικό κίνητρο του παιδιού». Αξιοποιώντας την Θετική Διαπαιδαγώγηση στη σχέση με το παιδί μου. Κύκλος ομαδικών συναντήσεων Attachment Parenting για γονείς.

24
Φεβ2018

Συνάντηση με τον Ισίδωρο Ζουργό στα Τρίκαλα

24/02/2018 Το Βιβλιοπωλείο Τσιοπελάκος και οι Εκδόσεις Πατάκη Εκδόσεις Πατάκη - Patakis Publishers σας προσκαλούν το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 19:00 στο Μουσείο Τσιτσάνη (Κέντρο Έρευνας - Μουσείο Τσιτσάνη)...

24
Φεβ2018

Δερμιτάσογλου & Μεργιαλής live στο Rock 'n' Rolla

24/02/2018 Ο Ευγένιος Δερμιτάσογλου και ο Νίκος Μεργιαλής από τους Μουσικούς Ιχνηλάτες ανταμώνουν επί σκηνής το Σάββατο 24/02 στα Τρίκαλα (στο Rock 'n' Rolla cocktail bar), σε μία παράσταση με 2...

24
Φεβ2018

Καραμπέρης band - Βαλιάκας και Ιδανικοί στην Ανδρομέδα

24/02/2018 Δυο ελληνόφωνα μουσικά συγκροτήματα οι Χάρης Καραμπέρης band και οι Γιώργος Βαλιάκας και Ιδανικοί θα εμφανιστούν στη σκηνή της Ανδρομέδας μουσικό στέκι στα Τρίκαλα το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου και ώρα...

01
Μαρ2018

Σταρόβας - Παναγιωτόπουλος στην Ανδρομέδα!

01/03/2018 Δύο ιερά τέρατα (έστω, απλώς τέρατα!) του παγκοσμίου χιούμορ συναντιούνται στη σκηνή. Κάνουν DJ set, stand up comedy (είχαμε και στο χωριό μας τέτοια!), διηγούνται ιστορίες, τραγουδούν, παίζουν με το...

02
Μαρ2018

Χρήστος Θηβαίος - Μαρία Παπαγεωργίου στην Ανδρομέδα

02/03/2018 Ο σπουδαίος τραγουδοποιός Χρήστος Θηβαίος συναντά τη Μαρία Παπαγεωργίου, την πιο ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα εκπρόσωπο της νεότερης γενιάς, σε ένα πραγματικά κοινό πρόγραμμα με σκηνές από το παρελθόν και το...

11
Μαρ2018

Chronosphere / Riffobia / Oletir στην Ανδρομέδα

11/03/2018 CHRONOSPHERE : Μετά την κυκλοφορία του 3ου τους album “Red N’ Roll”, και ύστερα από 2 ευρωπαϊκές περιοδείες και εμφανίσεις σε Ιαπωνία / Τουρκία, οι αθηναίοι thrashers επισκέπτονται τα Τρίκαλα,...

«
»

Προσφορές & Εκπτώσεις στην πόλη μας!

Επωφεληθείτε των προσφορών & στηρίξτε τις τοπικές αγορές & τα τοπικά προϊόντα του Νομού μας…

περισσότερα
  • 1
  • 2

Βρείτε μας

Follow on:

    

Επικοινωνία

Για οτιδήποτε χρειαστείτε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:
  info (@) 24310.gr
  24310 33733
  24310 33338
  ΔΕΛΤΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ / Τ.Κ. 42 100 / ΤΡΙΚΑΛΑ