Καλώς ήρθατε στο blog του 24310.gr

image neos emporikos

Ο εμπορικός οδηγός Τρικάλων με τον διακριτικό τίτλο «η αγορά μας», πρόκειται να προχωρήσει στην 14η διετή έκδοση του. Από το 1990 με συνεχή παρουσία στην τρικαλινή αγορά, παρουσιάζει τους επιχειρηματίες και τα προϊόντα τους με κύρος, συνέπεια και υπευθυνότητα. Η νέα έκδοση θα είναι εντελώς ανανεωμένη, με νέο στήσιμο, με πολλές επί πλέον πληροφορίες και θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι για δύο χρόνια.

Η καινοτομία όμως της έντυπης έκδοσης είναι η παρουσία μας στη νέα ανανεωμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα το 24310.gr, που παρέχει πλήθος πληροφοριών μέσα από τη νέα μορφή παρουσίασης των επιχειρήσεων και των προϊόντων. Επίσης, έχει προστεθεί το blogτων επιχειρηματικών νέων, μια δυναμική ενότητα η οποία θα δημοσιεύει όλα τα νέα της περιοχής που αφορούν τις επιχειρηματικές δράσεις.

Ήδη η επισκεψιμότητα του siteείναι πολύ υψηλή και σύμφωνα με την googleanalyticsκατατάσσεται στα 5 καλύτερα siteτου νομού. Οι επιχειρηματίες μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας τόσο τηλεφωνικά όσο και με την αποστολή emailώστε να καταχωρούνται τα πλήρη στοιχεία τους ή να δημοσιευθεί η όποια δράση - εκδήλωση που πρόκειται να πραγματοποιήσουν.

Μπορεί κάποιος από τον υπολογιστή, το τάμπλετ ή το κινητό να βρει όποιες πληροφορίες χρειάζεται για οποιονδήποτε επιχειρηματία, προϊόν ή υπηρεσίες οποιαδήποτε στιγμή του 24ωρου απαιτηθεί, πολύ απλά πληκτρολογώντας το 24310, όνομα ιδιαίτερης ευκολίας καθώς πρόκειται για τον τηλεφωνικό κωδικό της πόλης των Τρικάλων.

Μία ακόμη υπηρεσία του 24310.gr είναι και οι προσφορές. Οι επιχειρηματίες μπορούν να μας αποστέλλουν τις προσφορές των προϊόντων τους και το teamτου εμπορικού οδηγού θα τις προωθεί μέσω της αποστολής emai ή μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Το προφίλ μας στο facebook: Εμπορικός Οδηγός Ν. Τρικάλων «η αγορά μας» και 24310.gr

Η σελίδα μας: 24310.gr

Ο Νέος εμπορικός οδηγός Νομού Τρικάλων 2016 - 2018, «η αγορά μας» με 26 χρόνια παρουσία και ο ιστότοπος 24310.gr, έρχεται να ανατρέψει ξανά τα δεδομένα!

-          Με τη ΝΕΑ εφαρμογή σε κινητά

-          Με ανανεωμένη έκδοση του 24310.gr

-          Με blog επιχειρηματικών νέων & προσφορών

Κατηγορίες

Περισσότερες από 500 κατηγορίες επαγγελμάτων.

Επαγγελματίες

Πάνω από 7.000 επαγγελματίες καταχωρημένοι.

Τοποθεσίες

Σε περισσότερες από 120 περιοχές του Ν. Τρικάλων και άλλων περιοχών.

Χρήσιμα

Χρήσιμες πληροφορίες και σύνδεσμοι για ότι χρειαστείτε.

Προσεχείς Εκδηλώσεις

16
Ιουν2017

Το μεγάλο καλοκαίρι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Τρικάλων!

16/06/2017 - 08/09/2017 Όλα ξεκινούν από ένα σημείο: είναι το σημείο εκκίνησης. Γύρω από αυτό προστίθενται με τον καιρό άλλα σημεία, ιστορίες, φωτάκια, τελίτσες, γραμμές, στάσεις, μονάδες, κόμβοι, ερμηνείες. Αυτό το...

«
»

Προσφορές & Εκπτώσεις στην πόλη μας!

Επωφεληθείτε των προσφορών & στηρίξτε τις τοπικές αγορές & τα τοπικά προϊόντα του Νομού μας…

περισσότερα
  • 1
  • 2

Βρείτε μας

Follow on:

    

Επικοινωνία

Για οτιδήποτε χρειαστείτε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:
  info (@) 24310.gr
  24310 33733
  24310 33338
  ΔΕΛΤΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ / Τ.Κ. 42 100 / ΤΡΙΚΑΛΑ