Καλώς ήρθατε στο blog του 24310.gr

image neos ilektronikos odigos

H νέα ανανεωμένη ηλεκτρονική έκδοση του καταλόγου επιχειρήσεων www.24310.gr, σε συνδυασμό με το blog των επιχειρηματικών νέων προσφέρει την πλέον ολοκληρωμένη και αποτελεσματική προβολή των επιχειρήσεων και επαγγελματιών του Νομού Τρικάλων. Πιο συγκεκριμένα οι διαφημιστικές καταχωρήσεις στον επαγγελματικό ηλεκτρονικό κατάλογο του 24310.gr περιλαμβάνουν:

 • Διακριτικό τίτλο
 • Διεύθυνση στον χάρτη
 • Τηλέφωνο επικοινωνίας
 • Φόρμα Επικοινωνίας
 • Διεύθυνση ιστοσελίδας
 • Περιγραφή
 • Σύνδεσμος σε λέξεις κλειδιά
 • Φωτογραφίες
 • Έγγραφα σε μορφή pdf
 • Κριτικές Πελατών
 • Αξιολόγηση πελατών
 • SEO Σύνδεσμος Do - Follow
 • Σύνδεση με Social Media

Τι περιλαμβάνει το blog των επιχειρηματικών νέων

Επιχειρηματικές δράσεις. To blog των επιχειρηματικών νέων δημιουργήθηκε για την ανάδειξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας της Δυτικής Θεσσαλίας. Θα παρέχει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να προβάλουν πιο αναλυτικά τα προϊόντα και τις δραστηριότητες τους, επί πλέον θα δημοσιοποιεί και τις κοινωνικές δραστηριότητές τους.

Αναλυτική παρουσίαση προϊόντων & υπηρεσιών. Η δυνατότητα παρουσίασης με αναλυτικό τρόπο των κύριων πλεονεκτημάτων της επιχείρησής, δίνει αυτόματα την προτεραιότητα έναντι των υπόλοιπων καταχωρίσεων. Έτσι, θα έχει την ευκαιρία ο διαφημιζόμενος να κερδίσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών, παρέχοντάς τους ποιοτικές πληροφορίες, και μετατρέποντάς τους σε πιστούς πελάτες τους.

Προβολή φωτογραφιών. Επειδή η εικόνα μετράει όσο χίλιες λέξεις, οι προβεβλημένες εικόνες βοηθούν τους πελάτες να σχηματίσουν σωστή εικόνα για την επιχείρηση.

Ενσωμάτωση υποκαταστημάτων. Η προβολή, στην ίδια καταχώριση, των διευθύνσεων των υποκαταστημάτων συμβάλλει στην ολοκληρωμένη παρουσίαση της επιχείρηση .

Πληροφορίες Κοινής Ωφέλειας. Θα περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες που αφορούν τις δημόσιες υπηρεσίες, τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τα εφημερεύοντα φαρμακεία, την εκπαίδευση, τους οργανισμούς κοινής ωφελείας, την τοπική αυτοδιοίκηση, τον καιρό, τους κινηματογράφους και διάφορες εκδηλώσεις.

Εφαρμογή σε κινητά. Με τα έξυπνα τηλέφωνα (smartphones) να έχουν κυριολεκτικά εισβάλλει στη ζωή μας, ο ηλεκτρονικός οδηγός 24310.gr δημιούργησε την εφαρμογή για κινητά ή ταμπλέτες τελευταίας τεχνολογίας (Smartphone ή Tablet) με λειτουργικό iOS, Android, να παρέχει την πληροφόρηση των χρηστών όλων των στοιχείων των επιχειρήσεων σε realtimeκαθώς και των επιχειρηματικών νέων.

Κατηγορίες

Περισσότερες από 500 κατηγορίες επαγγελμάτων.

Επαγγελματίες

Πάνω από 7.000 επαγγελματίες καταχωρημένοι.

Τοποθεσίες

Σε περισσότερες από 120 περιοχές του Ν. Τρικάλων και άλλων περιοχών.

Χρήσιμα

Χρήσιμες πληροφορίες και σύνδεσμοι για ότι χρειαστείτε.

Προσεχείς Εκδηλώσεις

26
Φεβ2017

Σεμινάριο τεχνικών Χειμερινού Βουνού με ανάβαση στον Μύτικα

26-27/02/2017, 11-12/03/2017 24-26/03/2017 Η Escape way (http://www.escapeway.gr/) σε συνεργασία με τους Οδηγούς Βουνού και Εκπαιδευτές Ορειβασίας –Αναρρίχησης Μαρινίδη Μπάμπη και Γκάλιο Γιώργο, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδανικές χειμερινές συνθήκες που...

08
Απρ2017

5η Γιορτή Χορού – Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών

08/04/2017 Η «ΤΡΙΚΚΗ» Κέντρο Χορού Τρικάλων διοργανώνει το 5ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών το Σάββατο 8 Απριλίου 2017

09
Απρ2017

Plastira's Lake Trail Race

09/04/2017 Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Καρδίτσας «ΠΕΡΣΕΑΣ» διοργανώνει την Κυριακή 09/04/2017, στην περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα, Αγώνα Ορεινού Δρόμου με την ονομασία ''Plastira’s Lake Trail Race''. Ο αγώνας θα περιλαμβάνει 2...

17
Απρ2017

Meteora Highline Festival

17-23/04/2017 Για πρώτη φορά στα Μετέωρα οργανώνουμε ένα φεστιβάλ Highline! Ενάντια σε όλες τις απειλές της απαγόρευσης του Highlining της Αναρρίχησης του BASE jumping και όλων των υπαίθριων δραστηριοτήτων που λαμβάνουν...

«
»

Προσφορές & Εκπτώσεις στην πόλη μας!

Επωφεληθείτε των προσφορών & στηρίξτε τις τοπικές αγορές & τα τοπικά προϊόντα του Νομού μας…

περισσότερα
 • 1
 • 2

Βρείτε μας

Follow on:

    

Επικοινωνία

Για οτιδήποτε χρειαστείτε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:
  info (@) 24310.gr
  24310 33733
  24310 33338
  ΔΕΛΤΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ / Τ.Κ. 42 100 / ΤΡΙΚΑΛΑ