Καλώς ήρθατε στο blog του 24310.gr

personal banking piraeus

Μοναδικά προνόμια προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς στους πελάτες του Personal Banking, με πρωτοποριακές υπηρεσίες και παροχές που θέτουν στο επίκεντρο τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε πελάτη και δίνουν το «κάτι παραπάνω» στη σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτίσει η τράπεζα με το καταναλωτικό κοινό εδώ και πολλά χρόνια.

Το σημαντικότερο προνόμιο για έναν Personal Banking πελάτη είναι η προσωπική επαφή που έχει με τον Προσωπικό του Συνεργάτη, αναπτύσσοντας μαζί του μία ουσιαστική σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας με έναν και μόνο σκοπό: να καλύψει τις ανάγκες του και να πετύχει τους μελλοντικούς του στόχους. Η σχέση αυτή ξεκινά ήδη από την πρώτη συνάντηση μαζί του, σε έναν από τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους σε επιλεγμένα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς, που εξασφαλίζουν άνεση, διακριτικότητα και ασφάλεια.

Ο Προσωπικός Συνεργάτης, πέρα από έμπειρος, έμπιστος και ικανός, είναι και πραγματικά «προσωπικός», καθώς είναι υπεύθυνος για έναν μικρό αριθμό πελατών, ώστε να μπορεί να αφιερώνει τον απαραίτητο χρόνο στον καθένα ξεχωριστά όποτε αυτός τον έχει ανάγκη.

Μέσω της ιδιαίτερης σχέσης του με τον κάθε πελάτη, μπορεί να εξυπηρετήσει με αμεσότητα και αποτελεσματικότητα, βοηθώντας τους να επιλέξουν αυτό που τους ταιριάζει μέσα από ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα και υπηρεσίες, να καταστρώσουν και να τηρήσουν το ατομικό τους πλάνο για το μέλλον, αλλά και να οργανώσουν καλύτερα την καθημερινότητά τους, αυτοματοποιώντας τις τακτικές τους συναλλαγές.

Στη διάθεσή του, ο Προσωπικός Συνεργάτης έχει ειδικά προϊόντα, υπηρεσίες και προνόμια που η Τράπεζα Πειραιώς σχεδίασε ειδικά για τους πελάτες του Personal Banking.

Με τη χρεωστική κάρτα του Personal Banking και τον Τρεχούμενο Λογαριασμό Personal Banking Account, ο πελάτης αποκτά την ταυτότητα του Personal Banking και παράλληλα απολαμβάνει προνόμια και πρόσβαση σε υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας που αφορούν φορολογικά ζητήματα, στα οχήματα, στις πολιτιστικές δραστηριότητές του, αλλά και ειδικές τιμολογήσεις σε υπηρεσίες που αφορούν θέματα υγείας.

Με μία μεγάλη γκάμα καταθετικών προϊόντων σας ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να εξατομικεύσει την κατάθεσή του, επιλέγοντας τα χαρακτηριστικά της. Και επειδή πάντα εμφανίζονται επενδυτικές ευκαιρίες, υπάρχουν τα κατάλληλα εργαλεία και η γνώση για να τις εντοπίσετε και να τις εκμεταλλευτείτε. Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία της Πειραιώς ΑΕΔΑΚ, παρέχονται επενδυτικά προϊόντα και πρόσβαση στις κορυφαίες χρηματοπιστωτικές αγορές.

Το Personal Banking φροντίζει όχι μόνο για τη δημιουργία και την ανάπτυξη της περιουσίας, αλλά και για τη διατήρησή της. Για το λόγο αυτόν, δίνεται η δυνατότητα μέσω ασφαλιστικών προϊόντων  να την προστατεύσετε από έκτακτα γεγονότα που μπορεί να προκαλέσουν την απομείωσή της. Ακόμη, θα βρείτε λύσεις που ταιριάζουν στον οικονομικό σας προγραμματισμό και φροντίζουν για την εξασφάλιση του σημαντικότερου αγαθού της ζωής, της υγείας και της προστασίας της οικογένειάς σας.

Επιπλέον, η Τράπεζα Πειραιώς παρέχει προσωποποιημένες υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Τραπεζικής για τους πελάτες του Personal Banking με μηνύματα και ενημερώσεις που τους αφορούν καθώς και ειδική γραμμή τηλεφωνικής εξυπηρέτησης Personal Banking, μέσω της οποίας μία εξειδικευμένη τραπεζική ομάδα είναι ανά πάσα στιγμή (24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο) διαθέσιμη για την εξυπηρέτηση των πελατών του Personal Banking, επιτρέποντάς τους να κερδίσουν χρόνο και να πραγματοποιήσουν συναλλαγές άμεσα και με ασφάλεια, χωρίς να επισκεφθούν το κατάστημα.

Το διαβάσαμε εδώ!

Κατηγορίες

Περισσότερες από 500 κατηγορίες επαγγελμάτων.

Επαγγελματίες

Πάνω από 7.000 επαγγελματίες καταχωρημένοι.

Τοποθεσίες

Σε περισσότερες από 120 περιοχές του Ν. Τρικάλων και άλλων περιοχών.

Χρήσιμα

Χρήσιμες πληροφορίες και σύνδεσμοι για ότι χρειαστείτε.

Προσεχείς Εκδηλώσεις

14
Ιαν2018

Μύθι, Μύθι, Παραμύθι! - Αφήγηση λαϊκών παραμυθιών με τη Μαρία Κατσανούλη

14/01 - 04/02 - 11/03/2018 Τα παιδιά, αφού ακούσουν ένα μαγικό παραμύθι, ζωγραφίζουν κάτι από ότι αφουγκράστηκε η ψυχή τους παρακολουθώντας τα βήματα του ήρωα και η έκθεση των ζωγραφιών τους...

14
Ιαν2018

Σεμινάριο Shakespeare για παιδιά & εφήβους

14/01/2018 - 18/02/2018 Το Πολιτιστικό Εργαστήρι έαρ συνεχίζοντας δυναμικά τις δράσεις του, οργανώνει σεμινάριο για παιδιά 8+ και εφήβους γύρω από τον θαυμαστό κόσμο του μεγάλου δραματουργού William Shakespeare, υπό τη...

15
Ιαν2018

Ο Πάνος Μπούσαλης στην Ανδρομέδα!

20/01/2018 Ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής Πάνος Μπούσαλης, έχοντας στις αποσκευές του σημαντικές στιγμές και συνεργασίες (Ξαρχάκος, Λεοντής, Φαραντούρη, Ιωαννίδης, Μικρούτσικο κ.α), έρχεται στα αγαπημένα του Τρίκαλα με τραγούδια δικά του (δίσκοι...

23
Ιαν2018

Κώστας Δριτσέλης Ρεσιτάλ Κλασικής Κιθάρας με έργα F. Tarrega

23/01/2018 Ο καθηγητής της Μουσικής Σχολής του Δήμου Καλαμπάκας, Κώστας Δριτσέλης θα ερμηνεύσει έργα του σπουδαίου ισπανού κιθαριστή και συνθέτη σε ένα και μοναδικό ρεσιτάλ. Την Τρίτη 23 Ιανουαρίου, στη Μουσική...

25
Ιαν2018

Nicos Vox and the Note Hunters στην Ανδρομέδα!

25/01/2018 O NICOS VOX είναι ελληνοαμερικανός μουσικός/συνθέτης/ερμηνευτής γεννημένος στο Detroit/Michigan. To1996 δημιούργησε εκεί την δική του μπάντα, τους "sonic Vibe". Ερχόμενος στην Ελλάδα πριν μερικά χρόνια ως επισκέπτης, ξεκίνησε να γράφει...

26
Ιαν2018

Exarsis + Guests Live in Trikala

26/01/2018 Οι Αθηναίοι thrashers Exarsis λίγο μετά την περιοδεία τους με τους Nile και Terrorizer έρχονται για πρώτη φορά στα Τρίκαλα για να παρουσιάσουν τον πολυσυζητημένο 4o δίσκο τους "New War...

27
Ιαν2018

Η ανάπτυξη των ακουστικών ικανοτήτων. Εισηγητής: Γιώργος Παππάς

27/01/2018 Η ανάπτυξη των ακουστικών ικανοτήτων, η καλλιέργεια του «εσωτερικού αυτιού» αποτελεί το βασικότερο εργαλείο για κάθε μαθητή που ασχολείται με οποιοδήποτε τομέα στη μουσική από τα πρώτα κιόλας βήματα.

02
Φεβ2018

Ο Μπάμπης Στόκας στην Ανδρομέδα!

2/02/2018 Ο Μπάμπης Στόκας με τις αγαπημένες επιτυχίες των Πυξ Λαξ αλλά και τα ολοκαίνουρια τραγούδια του ταξιδεύει και αυτό τον χειμώνα σε όλη την Ελλάδα.

«
»

Προσφορές & Εκπτώσεις στην πόλη μας!

Επωφεληθείτε των προσφορών & στηρίξτε τις τοπικές αγορές & τα τοπικά προϊόντα του Νομού μας…

περισσότερα
  • 1
  • 2

Βρείτε μας

Follow on:

    

Επικοινωνία

Για οτιδήποτε χρειαστείτε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:
  info (@) 24310.gr
  24310 33733
  24310 33338
  ΔΕΛΤΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ / Τ.Κ. 42 100 / ΤΡΙΚΑΛΑ