Νόστιμες Προσφορές μόνο από την πιτσαρία Gustoza

GUSTOZA BANNER

Η τέχνη της μαγειρικής είναι μια τέχνη διαχρονική, γι' αυτό και πάντα επίκαιρη! Η επιμονή στην ποιότητα και την ταχύτητα εξυπηρέτησης - παράδοσης, το μεράκι των στελεχών της Gustoza, καθώς και η τιμητική συνεχόμενη προτίμηση των ολοένα και αυξανόμενων πελατών, είναι μερικά από τα στοιχεία που έχουν κατατάξει την πιτσαρία Gustoza σε εξέχουσα θέση στη Τρικαλινή κοινωνία και στο χώρο της Εστίασης.

Προσφορές σε είδη υγιεινής & ηλιακά συστήματα - Profi Solutions

profopoulos banner

Η εταιρεία profi solutions ξεκίνησε τη δραστηριότητά της με τις κατασκευές ξηράς δόμησης από το 1998. Με συνεχή ενημέρωση σε καινούρια και καινοτόμα υλικά ακολουθεί σταθερά ανοδική πορεία στον χώρο των κατασκευών, αποκτά εμπειρία, κερδίζει νέους πελάτες και εξελίσσετε σύμφωνα με τις ανάγκες της οικοδομής.

Σούπερ απολαυστικές προσφορές "11"

11 banner

Στον αριθμό 11 της Ιουλιέτας Αδάμ δίνεται ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα των προϊόντων και προσφέρουν μεγάλη ποικιλία από καφέδες, ροφήματα, χυμούς και είδη αρτοποιείου.

Κάθε πρωί σας περιμένει με ζεστές τυρόπιτες, λαχταριστές μπαγκέτες και απολαυστικά ροφήματα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και απολαύστε τα φρέσκα προϊόντα.

Ακολουθήστε την κορδέλα στον Φυτόcosmo και... κερδίστε!

fytokosmos 2016

Ακολουθήστε την κορδέλα στον Φυτόcosmo και κερδίστε 40% και 20% έκπτωση σε θάμνους και δέντρα σκίασης!

Θάμνοι, φυτά καλλωπιστικά και ανθοφόρα ιδανικά για όλους τους κήπους της ελληνικής επικράτειας. Διακοσμούν και ομορφαίνουν κάθε εξωτερικό χώρο στην ύπαιθρο, στο βουνό ή κοντά στην θάλασσα, φυτεύοντας τους μεμονωμένα ή σε συνθέσεις ή δημιουργώντας χαμηλούς ή ψηλούς φράχτες.

Βρείτε μας

Follow on:

    

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε απορία / ερώτηση / συνεργασία, παρακαλούμε επικοινωνείστε μαζί μας:
  info (@) 24310.gr
  24310 33733
  24310 33338
  ΔΕΛΤΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ / Τ.Κ. 42 100 / ΤΡΙΚΑΛΑ