Κατεβάστε την εφαρμογή του Εμπορικού Οδηγού ¨η αγορά μας¨

Όλοι οι επαγγελματίες του Νομού Τρικάλων στην οθόνη του κινητού σας! Κατεβάστε τώρα τη ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή ¨η αγορά μας¨. Περιηγηθείτε με έυκολο τρόπο και αναζητήστε εύκολα και γρήγορα τον επαγγελματία που σας ενδιαφέρει.

Διαθέσιμη σε andoid και σε iOS i agora mas android i agora mas ios

Συχνές Ερωτήσεις

1. Τι είναι?

Ο εμπορικός Οδηγός Τρικάλων με τον διακριτικό τίτλο «η αγορά μας» είναι ένας επιχειρηματικός κατάλογος που κυκλοφορεί από το 1990 και παρέχει συγκεντρωμένες και επιλεγμένες πληροφορίες επαγγελματικού ενδιαφέροντος. Είναι εύχρηστος, λειτουργικός, καλαίσθητος, πλήρης και έγκυρος.

2.  Τι είναι το www.24310.gr?

Η ιστοσελίδα 24310.gr είναι ο ηλεκτρονικός κατάλογος του εμπορικού οδηγού Τρικάλων, που προβάλλει τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις του Νομού στο διαδίκτυο.

3. Ψάχνω το τηλέφωνο μιας γνωστής επιχείρησης, αλλά δεν μπορώ να το βρω τα στοιχεία της, γιατί?

Η επιχείρηση έχει επιλέξει να καταχωρηθεί με διαφορετική επωνυμία από αυτή που αναζητάτε ή δεν έχετε πληκτρολογήσει τις σωστές λέξεις κλειδιά.

4. Κάθε πότε ανανεώνονται οι πληροφορίες που περιέχει το 24310.gr?

Οι πληροφορίες που αναγράφονται στην ιστοσελίδα ανανεώνονται συνεχώς.

5. Πως καθορίζεται η σειρά εμφάνισης των αποτελεσμάτων?

Η σειρά εμφάνισης των αποτελεσμάτων αναζήτησης εξαρτάται από το πακέτο προβολής, οι premium προηγούνται, στη συνέχεια ακολουθούν οι basic και τέλος οι δωρεάν καταχωρήσεις, με αλφαβητική σειρά.

6. Εάν τα στοιχεία των καταχωρήσεων είναι λανθασμένα, τι μπορώ να κάνω?

Μπορείτε να μας στείλετε email ή και να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα της εταιρείας διορθώνοντας τις πληροφορίες που παρέχονται.

7. Πως μπορώ να προβληθώ στο 24310.gr?

Για να προβάλλετε την επιχείρηση σας στον ηλεκτρονικό κατάλογο www.24310.gr μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα πακέτων προβολής ή να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω mail και τηλεφωνικώς.

8.Πως μπορώ να αποκτήσω μία δωρεάν καταχώρηση?

Για να αποκτήσετε μία δωρεάν καταχώριση πρέπει να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω mail και τηλεφωνικώς.

Σημείωμα Εκδότη

Φίλες και φίλοι

Το απαραίτητο εργαλείο της επιχείρησής σας! Ο Εμπορικός Οδηγός Ν. Τρικάλων «η αγορά μας» με τις πληροφορίες που παρέχει εξελίχτηκε σε ένα ουσιαστικό εργαλείο στην ανεύρεση των επιχειρήσεων του Νομού. Είναι ένα προϊόν συλλογικής προσπάθειας. Με εμπεριστατωμένη έρευνα καταφέραμε να διασταυρώσουμε και να συγκεντρώσουμε τα στοιχεία χιλιάδων επιχειρήσεων και να τα προσφέρουμε στο αγοραστικό κοινό ώστε να αποτελούν πολύτιμο εργαλείο για μια ολοκληρωμένη έρευνα αγοράς.

Σταθμό στην εξελικτική πορεία του εμπορικού οδηγού αποτέλεσε η δημιουργία του ιστότοπου www.24310.gr, το 2006, ανοίγοντας ένα παράθυρο προβολής των Τρικαλινών επιχειρήσεων στον παγκόσμιο ιστό, φιγουράροντας στις πρώτες σελίδες των μηχανών αναζήτησης.

  • Το 2012 θα αποτελέσει έναν άλλο μεγάλο σταθμό στην περαιτέρω εξελικτική πορεία του. Η ιστοσελίδα αναβαθμίζεται παρέχοντας περισσότερες πληροφορίες πέραν της διευθύνσεως και του τηλεφώνου, όπως για παράδειγμα το fax, φωτογραφίες, email, τη δυνατότητα επίσκεψης στην ιστοσελίδα του επιχειρηματία με ένα κλικ, χάρτες κα.
  • Το 2015 η ιστοσελίδα επεκτείνεται ξανά και προσφέρει πλέον στο αγοραστικό κοινό ένα blog ενημερωτικό, με προσφορές, εκδηλώσεις και όλες τις χρήσιμες πληροφορίες του Νομού.

Ως εκδότρια και συντονίστρια αυτών των εκδόσεων έντυπων και ηλεκτρονικών θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες, που μαζί καταφέραμε το επιθυμητό αποτέλεσμα που είχαμε ως στόχο εξ αρχής. Ιδιαίτερα, να ευχαριστήσω όλους τους επιχειρηματίες που όλα αυτά τα χρόνια στήριξαν αυτή την προσπάθεια.

Με εκτίμηση,
Ζυγουράκη Ελένη

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΛΕΝΗΣ

Βρείτε μας

Follow on:

    

Επικοινωνία

Για οτιδήποτε χρειαστείτε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:
  info (@) 24310.gr
  ΔΕΛΤΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ / Τ.Κ. 42 100 / ΤΡΙΚΑΛΑ