Κατεβάστε την εφαρμογή του Εμπορικού Οδηγού ¨η αγορά μας¨

Όλοι οι επαγγελματίες του Νομού Τρικάλων στην οθόνη του κινητού σας! Κατεβάστε τώρα τη ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή ¨η αγορά μας¨. Περιηγηθείτε με έυκολο τρόπο και αναζητήστε εύκολα και γρήγορα τον επαγγελματία που σας ενδιαφέρει.

Διαθέσιμη σε andoid και σε iOS i agora mas android i agora mas ios

Σχετικά με εμάς

Τι είναι..

Ο επαγγελματικός κατάλογος κυκλοφορεί ανελλιπώς από το 1990 και παρέχει συγκεντρωμένες και επιλεγμένες πληροφορίες επιχειρηματικού ενδιαφέροντος. Είναι εύχρηστος, λειτουργικός, καλαίσθητος και πολυτελής, μα προπαντός πλήρης και έγκυρος. Στις σελίδες της «αγοράς μας» θα βρείτε συγκεντρωμένα τα στοιχεία των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε ολόκληρο το Νομό Τρικάλων, χάρτες, δρομολόγια και χρήσιμες πληροφορίες.

Έκδοση

Την έκδοση και παραγωγή της «αγοράς μας» έχει η εταιρεία ΠΡΟΒΟΛΗ expo.

Ποιοι προβάλλονται..

Στην «αγορά μας» προβάλλονται επιχειρήσεις και επαγγελματίες που θέλουν να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Ποιοι τον χρησιμοποιούν

Ιδιώτες και επαγγελματίες οι οποίοι αναζητούν για ικανοποίηση των αναγκών τους προϊόντα και υπηρεσίες από επιλεγμένες επιχειρήσεις σε όλο το Ν. Τρικάλων.

Διανομή..

Φτάνει στην επιχείρηση και το γραφείο σας δωρεάν! Διανέμεται δωρεάν σε κάθε επιχείρηση και επαγγελματία, κρατικούς φορείς, επιμελητήρια, συλλόγους. Επίσης μπορείτε να τον βρείτε στην έδρα της επιχείρησής μας και σε επιλεγμένα σημεία της πόλης.

Έχει δικτυακό τόπο..

«Η αγορά μας» έχει την δική της ιστοσελίδα στο διαδίκτυο www.24310.gr

Έχει εφαρμογή στα κινητά..

«Η αγορά μας» έχει και την δική της εφαρμογή στα κινητά. Το app κυκλοφορεί και σε ios και σε android. Κατεβάστε την εφαρμογή ΔΩΡΕΑΝ!

Αν δεν είστε ακόμα μέσα..

Για νέα εγγραφή ή μεταβολή της παλιάς καταχώρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας για την δωρεάν καταχώρησή σας. Αν επιθυμείτε διαφημιστική καταχώρηση επικοινωνήστε μαζί μας και ο υπεύθυνος θα σας επισκεφθεί άμεσα.

Σημείωμα Εκδότη

Φίλες και φίλοι

Το απαραίτητο εργαλείο της επιχείρησής σας! Ο Εμπορικός Οδηγός Ν. Τρικάλων «η αγορά μας» με τις πληροφορίες που παρέχει εξελίχτηκε σε ένα ουσιαστικό εργαλείο στην ανεύρεση των επιχειρήσεων του Νομού. Είναι ένα προϊόν συλλογικής προσπάθειας. Με εμπεριστατωμένη έρευνα καταφέραμε να διασταυρώσουμε και να συγκεντρώσουμε τα στοιχεία χιλιάδων επιχειρήσεων και να τα προσφέρουμε στο αγοραστικό κοινό ώστε να αποτελούν πολύτιμο εργαλείο για μια ολοκληρωμένη έρευνα αγοράς.

Σταθμό στην εξελικτική πορεία του εμπορικού οδηγού αποτέλεσε η δημιουργία του ιστότοπου www.24310.gr, το 2006, ανοίγοντας ένα παράθυρο προβολής των Τρικαλινών επιχειρήσεων στον παγκόσμιο ιστό, φιγουράροντας στις πρώτες σελίδες των μηχανών αναζήτησης.

  • Το 2012 θα αποτελέσει έναν άλλο μεγάλο σταθμό στην περαιτέρω εξελικτική πορεία του. Η ιστοσελίδα αναβαθμίζεται παρέχοντας περισσότερες πληροφορίες πέραν της διευθύνσεως και του τηλεφώνου, όπως για παράδειγμα το fax, φωτογραφίες, email, τη δυνατότητα επίσκεψης στην ιστοσελίδα του επιχειρηματία με ένα κλικ, χάρτες κα.
  • Το 2015 η ιστοσελίδα επεκτείνεται ξανά και προσφέρει πλέον στο αγοραστικό κοινό ένα blog ενημερωτικό, με προσφορές, εκδηλώσεις και όλες τις χρήσιμες πληροφορίες του Νομού.

Ως εκδότρια και συντονίστρια αυτών των εκδόσεων έντυπων και ηλεκτρονικών θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες, που μαζί καταφέραμε το επιθυμητό αποτέλεσμα που είχαμε ως στόχο εξ αρχής. Ιδιαίτερα, να ευχαριστήσω όλους τους επιχειρηματίες που όλα αυτά τα χρόνια στήριξαν αυτή την προσπάθεια.

Με εκτίμηση,
Ζυγουράκη Ελένη

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΛΕΝΗΣ

Βρείτε μας

Follow on:

    

Επικοινωνία

Για οτιδήποτε χρειαστείτε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:
  info (@) 24310.gr
  ΔΕΛΤΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ / Τ.Κ. 42 100 / ΤΡΙΚΑΛΑ