Κατεβάστε την εφαρμογή του Εμπορικού Οδηγού ¨η αγορά μας¨

Όλοι οι επαγγελματίες του Νομού Τρικάλων στην οθόνη του κινητού σας! Κατεβάστε τώρα τη ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή ¨η αγορά μας¨. Περιηγηθείτε με έυκολο τρόπο και αναζητήστε εύκολα και γρήγορα τον επαγγελματία που σας ενδιαφέρει.

Διαθέσιμη σε andoid και σε iOS i agora mas android i agora mas ios

Η Εταιρεία

Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 ο Στέργιος Ζυγουράκης κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος του εμπορικού οδηγού Τρικάλων με διακριτικό τίτλο «η αγορά μας». Σήμερα η οικογενειακή επιχείρηση με τον διακριτικό τίτλο «ΠΡΟΒΟΛΗ expo» συνεχίζει τη λειτουργία της αδιαλείπτως στα Τρίκαλα και δραστηριοποιείτε στους τομείς των εκδόσεων και διαφημίσεων, επίσης την εγκατάσταση λυόμενων αιθουσών, τη διοργάνωση εκθέσεων καθώς επίσης και τη λειτουργία και εγκατάσταση παγοδρομίων. Στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις γραφείων 600 τ.μ. στην περιφερειακή οδό Τρικάλων – Ιωαννίνων και στο 22ο χλμ. Τρικάλων - Λάρισας και σε έκταση δέκα στρεμμάτων λειτουργεί το εργοστάσιο και οι αποθήκες του εκθεσιακού εξοπλισμού και των παγοδρομίων.

Η ΠΡΟΒΟΛΗ expo δραστηριοποιείται στους εξής τομείς:

  1. Ενοικιάσεις και πωλήσεις στεγασμένων λυόμενων αιθουσών πολλαπλών εκδηλώσεων
  2. Διοργανώσεις εμπορικών, γενικών & θεματικών εκθέσεων
  3. Στέγαση κοινωνικών εκδηλώσεων
  4. Πωλήσεις και ενοικιάσεις παγοδρομίων
  5. Εμπορικές εκδόσεις και διαφημιστικές υπηρεσίες
  6. Ηλεκτρονικές εκδόσεις

Η παρούσα εφαρμογή 24310.gr αποτελεί την ηλεκτρονική μορφή του επαγγελματικού καταλόγου, που παρέχει συγκεντρωμένες και επιλεγμένες πληροφορίες εμπορικού και επιχειρηματικού ενδιαφέροντος για ολόκληρο το Νομό Τρικάλων. Αποτελώντας την ηλεκτρονική έκδοση του έντυπου εμπορικού οδηγού Νομού Τρικάλων «η αγορά μας» και χρησιμοποιώντας την 30ετή πείρα στον τομέα της επιχειρηματικής προβολής και διαφήμισης, επιχειρεί να εκσυγχρονίσει και να διευρύνει τον τρόπο αναζήτησης και παροχής επιχειρηματικών πληροφοριών.

Ζυγουράκης Κων/νος

Σημείωμα Εκδότη

Φίλες και φίλοι

Το απαραίτητο εργαλείο της επιχείρησής σας! Ο Εμπορικός Οδηγός Ν. Τρικάλων «η αγορά μας» με τις πληροφορίες που παρέχει εξελίχτηκε σε ένα ουσιαστικό εργαλείο στην ανεύρεση των επιχειρήσεων του Νομού. Είναι ένα προϊόν συλλογικής προσπάθειας. Με εμπεριστατωμένη έρευνα καταφέραμε να διασταυρώσουμε και να συγκεντρώσουμε τα στοιχεία χιλιάδων επιχειρήσεων και να τα προσφέρουμε στο αγοραστικό κοινό ώστε να αποτελούν πολύτιμο εργαλείο για μια ολοκληρωμένη έρευνα αγοράς.

Σταθμό στην εξελικτική πορεία του εμπορικού οδηγού αποτέλεσε η δημιουργία του ιστότοπου www.24310.gr, το 2006, ανοίγοντας ένα παράθυρο προβολής των Τρικαλινών επιχειρήσεων στον παγκόσμιο ιστό, φιγουράροντας στις πρώτες σελίδες των μηχανών αναζήτησης.

  • Το 2012 θα αποτελέσει έναν άλλο μεγάλο σταθμό στην περαιτέρω εξελικτική πορεία του. Η ιστοσελίδα αναβαθμίζεται παρέχοντας περισσότερες πληροφορίες πέραν της διευθύνσεως και του τηλεφώνου, όπως για παράδειγμα το fax, φωτογραφίες, email, τη δυνατότητα επίσκεψης στην ιστοσελίδα του επιχειρηματία με ένα κλικ, χάρτες κα.
  • Το 2015 η ιστοσελίδα επεκτείνεται ξανά και προσφέρει πλέον στο αγοραστικό κοινό ένα blog ενημερωτικό, με προσφορές, εκδηλώσεις και όλες τις χρήσιμες πληροφορίες του Νομού.

Ως εκδότρια και συντονίστρια αυτών των εκδόσεων έντυπων και ηλεκτρονικών θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες, που μαζί καταφέραμε το επιθυμητό αποτέλεσμα που είχαμε ως στόχο εξ αρχής. Ιδιαίτερα, να ευχαριστήσω όλους τους επιχειρηματίες που όλα αυτά τα χρόνια στήριξαν αυτή την προσπάθεια.

Με εκτίμηση,
Ζυγουράκη Ελένη

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΛΕΝΗΣ

Βρείτε μας

Follow on:

    

Επικοινωνία

Για οτιδήποτε χρειαστείτε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:
  info (@) 24310.gr
  ΔΕΛΤΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ / Τ.Κ. 42 100 / ΤΡΙΚΑΛΑ