Σχετικά με εμάς

Τι είναι...

Ο επαγγελματικός κατάλογος κυκλοφορεί ανελλιπώς από το 1990 και παρέχει συγκεντρωμένες και επιλεγμένες πληροφορίες επιχειρηματικού ενδιαφέροντος. Είναι εύχρηστος, λειτουργικός, καλαίσθητος και πολυτελής, μα προπαντός πλήρης και έγκυρος. Στις σελίδες της «αγοράς μας» θα βρείτε συγκεντρωμένα τα στοιχεία των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε ολόκληρο το Ν. Τρικάλων, γεωγραφικούς χάρτες και πληροφορίες.

Έκδοση…

Την έκδοση και παραγωγή της «αγοράς μας» έχει η ΠΡΟΒΟΛΗ expo.

Ποιοι προβάλλονται...

Στην «αγορά μας» προβάλλονται επιχειρήσεις και επαγγελματίες που θέλουν να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Ποιοι τον χρησιμοποιούν…

Ιδιώτες και επαγγελματίες οι οποίοι αναζητούν για ικανοποίηση των αναγκών τους προϊόντα και υπηρεσίες από επιλεγμένες επιχειρήσεις σε όλο το Ν. Τρικάλων.

Διανομή…

Φτάνει στην επιχείρηση και το γραφείο σας δωρεάν! Διανέμεται δωρεάν σε κάθε επιχείρηση & επαγγελματία, κρατικούς φορείς, επιμελητήρια, συλλόγους. Επίσης μπορείτε να τον βρείτε στην έδρα της επιχείρησής μας και σε επιλεγμένα σημεία της πόλης.

Έχει δικτυακό τόπο…

«Η αγορά μας» έχει την δική της ιστοσελίδα στο διαδίκτυο www.24310.gr

Αν δεν είστε ακόμα μέσα…

Για νέα εγγραφή ή μεταβολή της παλιάς καταχώρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας για την δωρεάν καταχώρησή σας. Αν επιθυμείτε διαφημιστική καταχώρηση επικοινωνήστε μαζί μας και ο υπεύθυνος θα σας επισκεφθεί άμεσα.

Βρείτε μας

Follow on:

    

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε απορία / ερώτηση / συνεργασία, παρακαλούμε επικοινωνείστε μαζί μας:
  info (@) 24310.gr
  24310 33733
  24310 33338
  ΔΕΛΤΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ / Τ.Κ. 42 100 / ΤΡΙΚΑΛΑ