Κατεβάστε την εφαρμογή του Εμπορικού Οδηγού ¨η αγορά μας¨

Όλοι οι επαγγελματίες του Νομού Τρικάλων στην οθόνη του κινητού σας! Κατεβάστε τώρα τη ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή ¨η αγορά μας¨. Περιηγηθείτε με έυκολο τρόπο και αναζητήστε εύκολα και γρήγορα τον επαγγελματία που σας ενδιαφέρει.

Διαθέσιμη σε andoid και σε iOS i agora mas android i agora mas ios

Κανονικά στις 5 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί η 85η ΔΕΘ

 

Προσαρμοσμένη στις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας του κορωνοϊού, δίνοντας έμφαση στη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, θα είναι η 85η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία θα ανοίξει κανονικά τις πύλες της στις 5 Σεπτεμβρίου 2020, όπως δήλωσε ο υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, μετά την τηλεδιάσκεψη που είχε με το διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΘ-Helexpo.

Επαναλειτουργούν από 1η Ιουνίου κυριακάτικες αγορές και εμποροπανηγύρεις

 

Επαναλειτουργούν από 1η Ιουνίου οι Κυριακάτικες αγορές, οι εμποροπανηγύρεις και λοιπές αγορές του άρθρου 38 του νόμου 4497/17.

Φυλλάδιο με 10 συμβουλές για όμορφο και καθαρό Δ. Τρικκαίων

 

«Καθαρή πόλη, όμορφη γειτονιά». Με αυτό το γενικό σύνθημα, ο Δήμος Τρικκαίων συγκέντρωσε σε ένα φυλλάδιο, βασικές συμβουλές για τη διατήρηση της καθαριότητας στην πόλη και τα χωριά.

Μέχρι πότε και για ποιους παρατάθηκε το επίδομα ειδικού σκοπού και η έκπτωση ενοικίου

 

Προχωρώντας στην νέα πραγματικότητα, ποια μέτρα εξακολουθούν να ισχύουν. Μέχρι πότε και για ποιους παρατάθηκε το επίδομα ειδικού σκοπού και η έκπτωση ενοικίου.

Βρείτε μας

Follow on:

    

Επικοινωνία

Για οτιδήποτε χρειαστείτε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:
  info (@) 24310.gr
  ΔΕΛΤΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ / Τ.Κ. 42 100 / ΤΡΙΚΑΛΑ