10 συμβουλές από 10 διεθνώς πετυχημένες γυναίκες επιχειρηματίες

mckenna k

Συχνά ακούμε πως ο επιχειρηματικός κόσμος ανήκει στους άντρες με αποτέλεσμα να ξεχνάμε ότι υπάρχουν και γυναίκες επιχειρηματίες που έχουν καταφέρει όσα ελάχιστοι άντρες. Παρακάτω ακολουθούν 10 συμβουλές από 10 διεθνώς πετυχημένες γυναίκες επιχειρηματίες που θα εμπνεύσουν κάθε νέα γυναίκα επιχειρηματία!

Ξεκινούν σε λίγες μέρες οι ενδιάμεσες εκπτώσεις

ENDIAMESES EKPTOSEIS 2017

Την 1η Νοεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσουν οι εκπτώσεις για το φθινόπωρο, ενώ δεν αποκλείεται η έναρξή τους και στις 30 Οκτωβρίου, καθώς το επιτρέπει η νομοθεσία. Η ακριβής ημερομηνία θα οριστεί με ανακοίνωση από τις αρμόδιες αρχές το αμέσως προσεχές διάστημα.

Έχετε επιχείρηση με οφειλές σε Τράπεζες, Δημόσιο και Προμηθευτές;

business debts

Αξιοποιήστε την ευκαιρία του εξωδικαστικού συμβιβασμού ρύθμισης των οφειλών σας! Από τις 3 Αυγούστου βρίσκεται σε λειτουργία η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για ένταξη στον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών, ανοίγοντας πλέον το δρόμο για χιλιάδες επιχειρήσεις που δικαιούνται και επιθυμούν να ενταχθούν στον μηχανισμό ώστε να ρυθμίσουν τις οφειλές τους με ευνοϊκότερους όρους.

Δωρεάν online μαθήματα στο διαδίκτυο για να βρίσκεσαι «in the zone» κάθε μέρα!

studying online

Μερικά από τα καλύτερα Δωρεάν Online Μαθήματα στο διαδίκτυο για management, χρηματοδότηση, καινοτομία, κοινωνική επένδυση και πως να βρίσκεσαι «in the zone» κάθε μέρα! Μέσα από μια ιστορική αναδρομή στον κόσμο των πολυεθνικών, ο Rolf Strom-Olsen σου μαθαίνει να σκέφτεσαι, να αναλύεις και να αξιολογείς θέματα που άπτονται της παγκοσμιοποίησης, του «καλού management», της καινοτομίας, της οργάνωσης εταιρειών και της δύναμης της αφήγησης.

Βρείτε μας

Follow on:

    

Επικοινωνία

Για οτιδήποτε χρειαστείτε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:
  info (@) 24310.gr
  24310 33733
  24310 33338
  ΔΕΛΤΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ / Τ.Κ. 42 100 / ΤΡΙΚΑΛΑ