Κατεβάστε την εφαρμογή του Εμπορικού Οδηγού ¨η αγορά μας¨

Όλοι οι επαγγελματίες του Νομού Τρικάλων στην οθόνη του κινητού σας! Κατεβάστε τώρα τη ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή ¨η αγορά μας¨. Περιηγηθείτε με έυκολο τρόπο και αναζητήστε εύκολα και γρήγορα τον επαγγελματία που σας ενδιαφέρει.

Διαθέσιμη σε andoid και σε iOS i agora mas android i agora mas ios

Α. Τσιμπούκης, Cisco: Δεν θα «επιβιώσει» όποιος μείνει πίσω στον ψηφιακό μετασχηματισμό

Ο Αντώνης Τσιμπούκης, Γενικός Διευθυντής της Cisco για Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα και Πορτογαλία, μιλάει σήμερα στο epixeiro.gr για το θέμα του ψηφιακού μετασχηματισμού, τις «έξυπνες» πόλεις, τα δίκτυα πέμπτης γενιάς αλλά και για το πώς η τεχνολογία επηρεάζει σήμερα τον ελληνικό επιχειρηματικό τομέα.

Η Google έχει μερίδιο αγοράς 92%: Πώς θα βελτιστοποιήσετε για τις μηχανές αναζήτησης;

Το SEO (Search Engine Optimization) είναι η πρακτική της βελτιστοποίησης του περιεχομένου που πρέπει να ανακαλυφθεί μέσω των αποτελεσμάτων οργανικής αναζήτησης της μηχανής αναζήτησης. Θα ήθελα να διαβάσετε το άρθρο «Τι είναι SEO και ποια η σημασία του στο ψηφιακό μάρκετινγκ; » για καλύτερη κατανόηση του SEO, ώστε να σας βοηθήσει να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα για τη συνέχεια!

Εφορία: Πώς θα ρυθμίσετε τις οφειλές σας σε 24 ή 48 δόσεις

Με αγωνία περιμένουν οι φορολογούμενοι την πάγια ρύθμιση για οφειλές προς την Εφορία - Θα περιλαμβάνεται στο φορολογικό νομοσχέδιο που θα κατατεθεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα στην Βουλή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ρύθμιση θα αφορά οφειλές που θα προκύψουν από το 2020 και μετά και όχι παρελθόντων ετών. Ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόβλεψη και για τις παλαιές οφειλές στην Εφορία.

Προστασία α’ κατοικίας: Όλες οι αλλαγές και οι βελτιώσεις που δίνουν «ανάσα» σε χιλιάδες οφειλέτες

Προστασία α΄ κατοικίας: Στόχος του υπουργείου Οικονομικών να μπορούν να ενταχθούν στις προστατευτικές ρυθμίσεις του νόμου περισσότεροι δικαιούχοι. Σε βελτιώσεις του θεσμικού πλαισίου για την προστασία της πρώτης κατοικίας προχωρά το υπουργείο Οικονομικών.

Βρείτε μας

Follow on:

    

Επικοινωνία

Για οτιδήποτε χρειαστείτε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:
  info (@) 24310.gr
  24310 33733
  24310 33338
  ΔΕΛΤΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ / Τ.Κ. 42 100 / ΤΡΙΚΑΛΑ