Κατεβάστε την εφαρμογή του Εμπορικού Οδηγού ¨η αγορά μας¨

Όλοι οι επαγγελματίες του Νομού Τρικάλων στην οθόνη του κινητού σας! Κατεβάστε τώρα τη ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή ¨η αγορά μας¨. Περιηγηθείτε με έυκολο τρόπο και αναζητήστε εύκολα και γρήγορα τον επαγγελματία που σας ενδιαφέρει.

Διαθέσιμη σε andoid και σε iOS i agora mas android i agora mas ios

Μήπως κατά βάθος είσαι ένα Control Freak;

Γιατί δεν είναι ιδιαίτερα έξυπνο να θες τον απόλυτο έλεγχο. Μερικές φορές δυσκολεύεσαι να πιστέψεις ότι δεν είναι σωστό να τα κάνεις όλα μόνος σου. Πιστεύεις ότι η δική σου παρέμβαση θα δώσει τη λύση ή θα σώσει την κατάσταση. Ακόμα και όταν αυτή σχετίζεται με τα συναισθήματα άλλων ανθρώπων. Έτσι, μερικές φορές μπορείς να γίνεις πιεστικός και χειριστικός για να πετύχεις το στόχο σου, συχνά μάλιστα χωρίς να το καταλαβαίνεις.

12 τρόποι για να αλλάξεις μία άσχημη ημέρα!

Δοκίμασε να τους εφαρμόσεις και δε θα χάσεις! Υπάρχουν κάποια πράγματα που έχουν νόημα στη ζωή. Μικρές, καθημερινές πράξεις που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Και όμως, πολλές φορές χάνουμε όλα εκείνα τα απλά και σημαντικά που θα μπορούσαν να μας κάνουν περισσότερο σοφούς, να μας βοηθήσουν να μην λοξοδρομούμε, να γελάμε περισσότερο και να αισθανόμαστε κάθε ημέρα πως μας αγαπούν.

Ξέχνα τους στόχους, εστίασε στη διαδικασία

Είναι τόσο εύκολο να θέσεις στόχους. Να χάσεις κιλά, να διαβάζεις περισσότερο, να ξεκινήσεις να γυμνάζεσαι ή να γυμνάζεσαι συχνότερα. Πόσο εύκολο, όμως, είναι να τους πετύχεις; Οι αριθμοί που είναι αμείλικτοι δείχνουν τη σκληρή πραγματικότητα. Έρευνες μιλούν για ένα μεγάλο ποσοστό ματαίωσης των «New Year’s resolutions» σε ποσοστό που ξεπερνά το 80% μέχρι τον μήνα Φεβρουάριο.

Επάγγελμα Διαφημιστής: Μια δουλειά για μη συμβατικούς

H ζώνη άνεσης στη σύγχρονη διαφήμιση - κοινώς το λεγόμενο comfort zone - είναι μια έννοια με την οποία ο σημερινός... Mad Man που επιδιώκει να πάει αρκετά βήματα παρακάτω το επάγγελμα του, οφείλει να γνωρίζει το εφήμερο άβολο της περίστασης. Όμως, μόνο έτσι θα εξελίξει και θα αναδείξει τη φωνή αλλά και τη φήμη του πελάτη του. Πολλές φορές μάλιστα, ίσως χρειάζεται να αναθεωρηθεί ποια πραγματικά είναι αυτή η περιβόητη φήμη.

Βρείτε μας

Follow on:

    

Επικοινωνία

Για οτιδήποτε χρειαστείτε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:
  info (@) 24310.gr
  24310 33733
  24310 33338
  ΔΕΛΤΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ / Τ.Κ. 42 100 / ΤΡΙΚΑΛΑ