Καλώς ήρθατε στο blog του 24310.gr

Κατεβάστε την εφαρμογή του Εμπορικού Οδηγού ¨η αγορά μας¨

Όλοι οι επαγγελματίες του Νομού Τρικάλων στην οθόνη του κινητού σας! Κατεβάστε τώρα τη ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή ¨η αγορά μας¨. Περιηγηθείτε με έυκολο τρόπο και αναζητήστε εύκολα και γρήγορα τον επαγγελματία που σας ενδιαφέρει.

Διαθέσιμη σε andoid και σε iOS i agora mas android i agora mas ios

Κρατάμε αποστάσεις, μένουμε ασφαλείς.

Ακόμα και σε οποιαδήποτε μορφής εκδήλωσης στο χώρο σας

Η εταιρεία ΠΡΟΒΟΛΗexpo, λαμβάνοντας υπόψιν τις εντολές του υπουργείου υγείας λόγω του COVID-19 για τις εκδηλώσεις μέσα στο 2020, προτείνει την στέγαση της εκδήλωσης σας σε έναν ανοιχτό καλά αεριζόμενο και προστατευόμενο χώρο.

Η εταιρεία μας, ακολουθώντας τα πρωτόκολλα υγιεινής για όλο το προσωπικό της, μπορεί να αναλάβει την στέγαση κάθε είδους κοσμικής εκδήλωσης όπως γάμους, βάπτιση, φεστιβάλ και έκθεση. Τηρώντας τις αποστάσεις και τις υποδείξεις των ειδικών (1 άτομο ανά 3μ2), μπορούν οι καλεσμένοι σας να απολαύσουν με ασφάλεια το κάθε γεγονός.

Κάντε την καταλληλότερη επιλογή μέσα από την τεράστια γκάμα του εξοπλισμού μας και πραγματοποιήστε την εκδήλωση των ονείρων σας.

Οι παγόδες ανοιχτού τύπου, διαστάσεων 5x5μ (25μ2) μπορούν να στεγάσουν άνετα έως και 8 άτομα, με ασφάλεια και στυλ σε οποιαδήποτε στιγμή και προσαρμόζονται εύκολα σε οποιοδήποτε χώρο.

Για μεγάλους αριθμούς καλεσμένων, η εταιρεία μας δίνει την λύση με μεγάλες, άνετες και καλά αεριζόμενες αίθουσες. Με λυόμενες αίθουσες πλάτους 10μ – 16μ – 20μ – 30μ και με απεριόριστο μήκος, δημιουργούμε λύσεις για εσάς από μερικές εκατοντάδες έως χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα, με δυνατότητα εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα.

Μαζί μπορούμε να οργανώσουμε την βάφτιση ή τον γάμο σας σε κτήμα και οποιονδήποτε εξωτερικό χώρο, με ασφάλεια και οικονομία. Καλέστε μας στο 24310-33733 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.provoliexpo.gr .

Κατηγορίες

Περισσότερες από 500 κατηγορίες επαγγελμάτων.

Επαγγελματίες

Πάνω από 7.000 επαγγελματίες καταχωρημένοι.

Τοποθεσίες

Σε περισσότερες από 120 περιοχές του Ν. Τρικάλων και άλλων περιοχών.

Χρήσιμα

Χρήσιμες πληροφορίες και σύνδεσμοι για ότι χρειαστείτε.

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Προσφορές & Εκπτώσεις στην πόλη μας!

Επωφεληθείτε των προσφορών & στηρίξτε τις τοπικές αγορές & τα τοπικά προϊόντα του Νομού μας…

περισσότερα

Βρείτε μας

Follow on:

    

Επικοινωνία

Για οτιδήποτε χρειαστείτε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:
  info (@) 24310.gr
  ΔΕΛΤΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ / Τ.Κ. 42 100 / ΤΡΙΚΑΛΑ