Ταξιδέψτε μέσα από τις Προσφορές μας

Μοναδικοί Προορισμοί για μοναδικά Γαμήλια - Eξωτικά Ταξίδια, Ευρωπαικά και Eποχιακά την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2016!

Η επιλογή προορισμού του γαμήλιου ταξιδιού για την πιο όμορφη στιγμή του νέου ζευγαριού, ένα ταξίδι αναψυχής, ένας προορισμός γεμάτος ενδιαφέροντα μνημεία και εμπειρίες, όπως και οι καλοκαιρινές διακοπές και οι γιορτές του Πάσχα δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Επιλέξτε ανάμεσα από τις προσφορές του γραφείου μας

01 Γαμήλια και εξωτικά ταξίδια σε απίστευτες τιμές και προσφορές. Το γραφείο Γενικού Τουρισμού "Μοναδικοί Προορισμοί" έχει φτιάξει με ενθουσιασμό και φαντασία μοναδικά γαμήλια ταξίδια σε όλο τον κόσμο! Μοναδικές τιμές και προσφορές για εξωτικούς προορισμούς µε κρυστάλλινα νερά, ολόλευκη άμμο, εξωτική βλάστηση και τροπικό κλίμα.

02 Ευρωπαικά και εποχιακά ταξίδια για τις πιο όμορφες στιγμές σας. Καλοκαιρινές διακοπές και εορταστικές περίοδοι σε Ελλάδα και Εξωτερικό για να σας μείνουν αξέχαστες όλες οι διακοπές σας. Κάθε δέκα μέρες το γραφείο των "Μοναδικών Προορισμών" ανανεώνει τα πακέτα των προσφορών του.

03 Επιλέξτε ξενοδοχείο και κατάλυμα για τη διαμονή σας, μέσα απο τη μεγαλύτερη βάση δεδομένω ξενοδοχείων ολόκληρης της Θεσσαλίας που διαθέτει το γραφείο μας.

04 Αεροπορικά εισιτήρια σε μοναδικές εκπτώσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε τον επόμενο προορισμό σας

Βρείτε μας

Follow on:

    

Επικοινωνία

Για οτιδήποτε χρειαστείτε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:
  info (@) 24310.gr
  24310 33733
  24310 33338
  ΔΕΛΤΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ / Τ.Κ. 42 100 / ΤΡΙΚΑΛΑ